0939 nummer

Upplev härliga samtal på detta 0939 nummer, charmiga tjejer väntar på ditt sällskap

0939 nummer
[@title]

Nummer som börjar med 0939 är en del av den svenska nummerserien för mobiltelefoner. Dessa nummer kan användas av mobiloperatörer för olika ändamål såsom supporttjänster eller för specifika mobilabonnemang. Vanligtvis används de inte som vanliga privata telefonnummer. Betaltjänstnummer som det heter används för en mängd olika tjänster, exempelvis informationstjänster, underhållningstjänster och donationer till välgörenhet. Kostnaden för att ringa eller skicka SMS till ett betaltjänstnummer varierar beroende på tjänsten som erbjuds och kan debiteras per minut, per samtal, eller per SMS. Betaltjänstnummer finns inte bara i Sverige utan används över hela världen, med liknande system och regler i många länder.

Välkommen till vårt sällskap av vänliga och charmiga tjejer som ser fram emot att hålla dig sällskap när du behöver det som mest. Oavsett om du känner dig ensam eller bara vill dela en stund med någon, är vi här för dig. Hos oss kan du prata om allt mellan himmel och jord, inget ämne är för stort eller för litet. Tjejerna ser fram emot att lära känna dig och skapa en äkta koppling. Valet är ditt, om du vill umgås med en specifik person eller prata med flera. Livets stress kan göra det svårt att hitta tid för en traditionell dejt, så varför inte välja en telefondejt? Det är enkelt, tillgängligt för alla och kräver ingen förbokning. Smidigt, eller hur?

Tryck 1 för att kopplas till första lediga person. Tryck 2 för att lyssna på presentationer. Tryck 3 för att välja vem du vill prata med. 29.90 kr/min
Marlen
Marlen (31 år)
61

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person...

Martine
Martine (44 år)
3

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

Kendra
Kendra (25 år)
6

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som...

JOBBAR INTEMIN SIDA
Emma
Emma (33 år)
7

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

JOBBAR INTEMIN SIDA

0939-2000123